Стани наш Партньор

Уважаеми Партньори,

за търсещите представителство и партниране със Застрахователен брокер ТТ Инс да се има предвид , че работим с хора , които имат опит поне 1 година. Може да сте го придобили  като агенти или консултанти към застрахователни компании или към брокерски организации. Няма значение дали сте от София или от Страната.

Занапред от голямо значение ще е освен размера на комисионното възнаграждение, но и цялата инфраструктура за развитие на застрахователния брокераж. Ще е важно дали имаш право да си брокер, дали отговаряш на закона и указанията от КФН, дали отчиташ в срок – 48 часов за Г.О.на МПС, дали имаш екип зад гърба си, дали има обучения, какъв софтуер, дали имаш възможност да сключваш on-line застраховки и др. важни фактори за индустрията, която се променя пред очите ни.

В Застрахователен Брокер ТТ Инс сме се подготвили отдавна с необходимите капацитети и ресурси – специализиран WEB базиран софтуер, с пакети от обучения, с възможност за издаване на on-line застраховки, с “know-how” за развитие и на двете направления – автомобилното застраховане и всичко друго от общото застраховане.

За да научите повече, свържете се с нас, като попълнните заявката  за Представителство.

Всеки ще получи отговор!

Представителства на ТТ Инс има в следните градове :

София, Варна,Русе , Шумен , Ловеч, Дряново , Тетевен , Момчилград, и още 12 града.

Свободни градове , където ТТ Инс може и има интерес да открие представителство са:

Асеновград, Благоевград, Ботевград, Бургас, Варна, В.Търново, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Нова Загора, Пазарджик, Пловдив, Севлиево, Сливен , Стара Загора, Търговище, Хасково, Ямбол.

П.П. Пишете ни, за да обсъдим намерението Ви за съвместен бизнес! Партньорската програма е отворена и за градове, които не са изброени по-горе.

Застрахователен брокер ТТ Инс стани агент

Ако искате да развивате успешен бизнес в застраховането и имате нужда от стабилен и доверен партньор, който да ви даде цялата техническа помощ и знания за продажби на застраховки, свържете се с нас!

Стани наш Партньор

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване