Коя Институтска клауза по Карго е за Вас?

Търсите застраховка за Вашите товари, стоки, вещи, предмети и др. по време на път? Ще ги превозвате с морски, сухопътен, речен, въздушен или комбиниран транспорт? И искате да сте спокойни за всякаква загуба и/или вреда по време на превоза им в България или в чужбина?

Основната Ви цел е да защитите стоката си от финансови загуби, които могат да бъдат понесени в случай, че товарът погине или бъде увреден по време на на превоза. В зависимост от товара трябва да се избере и съответното покритие за него: клауза ICC (A), ICC (B) или ICC (C).

Товарът Ви ще минава и през “горещи” точки? Ще имате нужда и от допълнителни покрития като “Недоставяне”, “Война и стачки” и др.

Интересна история: Техниката по последния формат на “Сървайвър” – Камбоджа трябваше да има покритие от София до остров “Koh Rong”. За целта се използваха покрития за въздушен транспорт, сухопътен транспорт и ферибот до острова. След последния снимачен ден – отново цялата техника по обратния път – кораб, камион и самолет до София! Няма друго такова преживяване!  

Няма значение дали ще правите еднократна или отворена полица. Обадете ни се или ни пишете! Много повече от 10 години екипа се занимаваме с карго!

Наземно карго

Стоката Ви ще е на Път? Може ли да й се Случи нещо? Налага Ви се да  превозите стока или товар с камион или бус? В България или по-далече в чужбина? Ще бъде еднократно или регулярно? Ще трябва да съобразите какво покритие да има от съответната клауза за него: ICC (A), ICC (B) или ICC…

Морско Карго

Как да сте Спокойни за Вашия товар в Открито Море? Търгувате с Азия или Америка и най-вече получавате и изпращате стока и товари по море? Ще бъде еднократно или регулярно? В зависимост от стоката Ви ще трябва да съобразите и какви клаузи на покритие да има: ICC (A) , ICC (B) или ICC (C). Institute Cargo…

Въздушно карго

Как да Спрете Липсите от Митницата? Търгувате с цял свят! И изпращате стоката си основно по самолет? И искате отлично покритие! Ще Ви трябва Institute Cargo Clauses (Air), за да е покрита пратката Ви. Тепърва Ви се налага да изпращате със самолет? Или ще имате регулярни пратки? Или имате проблем с липсите на различните митници?…