Кой друг Иска Безпогрешна и Сигурна полица за IT проекта си?

Имате проект мечта, за който Ви изискват застраховка? И в условията по застраховката има изисквания за покрития, които трябва да са валидни в Европа, или в САЩ и Канада, или дори в цял свят?

Или Вие сте на прага да разширите бизнеса си и имате нужда от застраховка “Професионална отговорност”, която да Ви пази от непредвидени искове срещу Вас? Достатъчно интелигентни сте, за да знаете, че една сигурна и професионално сключена полица ще осигури успеха на компанията Ви.

И докато осмисляте информацията, Вие ще почувствате каква е разликата да имате качествен застрахователен продукт или липсата на такъв. Не мислете краткосрочно. Действайте и успявайте за години напред, както казват най-успелите инвеститори – “Forever” бъдете на пазара.

Кибер риск

Вече и в България Cyber Risk за Вас ! Застраховка кибер риск покрива щетите от всички отрицателни, нежелани смущения и непозволено увреждане на лични и фирмени бизнес данни.Съвкупността от всички отрицателни, нежелани смущения и непозволено увреждане на лични и фирмени бизнес данни, идващи “отвън”: спам, фишинг имейл атаки хакерски атаки нелегално сваляне на данни, кражба…

IT Проекти

Собственици на IT фирми, внимавайте! Търсите ли сигурна полица за проекта си и за бизнеса си като цяло? И тази полица ще е добре за Вас да е презастрахована в чужбина? Или полицата Ви “Професионална отговорност” ще трябва да има и определен кредитен рейтинг, за да отговаря на изискванията на възложителя? Вземете тези 8 покрития…