Най - накрай и Зстраховка за Вашия Дрон!

Търсите ли покритие за Вашия безпилотен летателен апарат? Вече може да имате спокойствието, че бъдете обезщетени за пълна реална или конструктивна загуба по време на полет, при издигането над земята, както и при кацането на апарата до неговото окончателно спиране. По полицата получавате следните покрития:

  • буря, удар от мълния, свличане на земни маси, земетресение, падане на скали, наводнение, градушка, бурен вятър (със скорост над 60 км/ч);
  • пожар или експлозия;
  • инцидент с безпилотния летателен апарат докато се намира в полет или на земята (след извършване на полет) до неговото окончателно спиране;
  • злонамерени действия на трети лица докато безпилотния летателен апарат се намира в полет или на земята до неговото окончателно спиране

Може да включите и гражданска отговорност към трети лица, свързана с употребата на Вашия дрон. При настъпване на застрахователно събитие Застрахователят ще Ви обезщети за всички суми, които бъдат предявени към Вас за имуществени или неимуществени щети на третите лица.

Обадете ни се или ни пишете за всичко, което касае застраховката на Вашия дрон!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване