Търсите ли Изгодна сделка за Здравното осигуряване на Фирмата Ви?

За успешното бъдеще на Вашата компания се нуждаете от квалифициран и работоспособен екип. Това означава планиране на разходи за здрава, мотивирана и продуктивна работна сила.

Безспорни предимства на медицинската застраховка:
• Персонална грижа и внимание
• Евтин начин за получаване на бърза и навременна лекарска помощ
• Ясен регламент за ползване на услугата
• Развита клонова мрежа и професионално партньорско отношение

За застрахованите лица:
• Услугата спестява ценно време на активно заетия човек
• Осигурява директен и бърз достъп до лекари-специалисти в цялата страна
• Включва медицински асистанс, без допълнителни плащания от страна на застрахованото лице

Предлаганите здравни пакети за корпоративни клиенти са следните:

  • Профилактика и предпазване от заболяване – включва здравни услуги за опазване на здравето и ранно откриване на заболяванията
  • Извънболнична помощ – включва първични и повторни прегледи и изследвания при свободно избран лекар, в извънболнични амбулаторни и домашни условия
  • Болнична помощ – включва диагностика и лечение на осигурените лица в клиники и отделения на многопрофилни и специализирани болници за активно лечение, манипулации и операции.
  • Комфорт (само на принципа на възстановяване в пари на извършени разходи) – включва пълен обем медицински дейности, свързани с допълнителни грижи за болните в домашни и болнични условия с цел ускоряване на оздравителния процес
  • Възстановяване на разходи – предлага възможността за възстановяване на извършени разходи за медицински услуги, закупуване на лекарства и помощни средства
  • Дентална помощ – предоставя услуги, свързани с контрола на състоянието на устната кухина. При лечение застрахованото лице ползва терапевтични и хирургични стоматологични дейности.

Може да изберете пакет в три опции: минимално, разширено и луксозно.

Обадете ни се или ни пишете!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване