Искате ли Световни Грижи на български Цени?

Защо това е уникална услуга с отлично покритие? Знаете ли,че 5 животозастрашаващи заболявания може да лекувате в чужбина?

За Вас застраховката Best Doctors осигурява покритие за услуги и медицински разходи във връзка с лечение на тези 5 животозастрашаващи заболявания в чужбина. Това са рак, различни видове трансплантации, мозъчни операции, байпас на коронарна артерия, както и смяна на сърдечна клапа.

Получавате достъп до най-добрите световни специалисти в медицината за поставяне на диагноза и последващо лечение, вкл. оперативно.

Всичко Ви е осигурено от застраховката. От организацията по пътуването, самолетните билети, допълнителният транспорт до приключването на лечението, вкл. и разноските на един придружител.

Териториално покритие – цял свят, извън територията на Република България.

Лимит – 1 000 000 Евро на година.

Обадете ни се или ни пишете, ще Ви споделим всички подробности по тази международна застраховка!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване