Гарантирано Покритие за Вашите обективи, може да включите и Анаморфните !

Знаете ли, че може да не застраховате камерата, но обективите със сигурност трябва да ги направите!

Нещо от практиката: На наш клиент му беше възложено да осигури анаморфни обективи за заснемането на музикален клип за Пайнер. За целта му трябваха “5 pcs. anamorphic lenses 1.3 sueeze packed in special cases”,  които струваха 316 000 евро. От Vantage Film GMBH  не искаха да ги доставят докато не видяха сключена първокласна полица с пълни покрития за транспорта до България, трите дни снимки в София и връщането им до техния склад в Германия!

 

Забелязали ли сте, че обективите по-често се изпускат от другите неща? Това е нормално, защото са такъв вид аксесоар. С тях се борави по-често. Ето още нещо за Вас:

Интересна история: Наш клиент установява на терен, че един от чисто новите обективи не фокусира. Превърта гривната. А няма нищо забележимо. Този обектив е излизал само на една продукция. Все още е в гаранция. Марка “Лайка”. Дилърът в Германия също не може да открие какъв е проблема! Изпращат го в Япония при производителя. От там получихме уголемена снимка, на която се виждаше вдлъбнатина в метала колкото миниатюрно оризово зърно. Ремонта струваше 4758 евро. Покри се от застраховката! 

Обадете ни се или ни пишете за застраховката на Вашите обективи!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване