Защо да изберете нас?

Kогато бях студент не знаех, че инвестираните усилия, средства и време в двете ми специалности – икономика и право, ще са от полза не само за мен, но и на клиентите на ТТ Инс.

Застраховането е математика, „облечена“ в право. Застрахователното посредничество изисква да  говоря с колегите от   компаниите на два езика – икономически, когато искам ценa и условия за застраховка, и юридически – когато завеждам щета.

Мога с лекота да „преведа“ покритията и техните правни тълкувания от Общите Условия на всяка застраховка. Особено внимание  преди сключването на полицата обръщах на „подводните камъни“  и дребните буквички „най-отдолу“. Търсех яснота за клиента и за себе си. Клиентите ни знаят, че никога няма да използваме думите: „не знам“, „не мога“, „не искам“, “няма“, по повод техните искания и очаквания. Това са думи на оскъдицата.

С обикновени хора и дори с хора без образование, постигахме необикновени резултати, до 320% ръст на бизнеса на месечна база и до 90 –100 % на годишна база.

                                                                             Тихомир Станев

                                                                             Генерален Мениджър на

                                                                             Застрахователен Брокер ТТ Инс

Какво ни прави различни?

  •  Отлични специалисти и професионалисти
  • Актуални бизнес практики и съвети
  • Собствен софтуер за обслужване на падежи
  • Отдаденост, коректност и отзивчивост
  • Над 23 000 доволни клиенти в цяла България
  • Бърза ликвидация на щети
  • Застрахователни оценки

Нашият опит

Развитие на бизнеса – 15 години
Брокерски услуги – 10 години
CRM система – 8 години
Корпоративно застраховане – 7 години
Дигитален маркетинг – 5 години

Защо след 3 оферти да заема директорска позиция във водеща международна компания с над 135 годишна история, оперираща в над 38 държави и с повече от 17 000 служителя, аз отказах?

Реших да създам ТТ Инс. И не сгреших!

Преди да се посветя на застрахователния бизнес ходих на 92 интервюта за работа в рамките на 6 месеца и никой не ме наемаше. Бях прекалено клалифициран или позицията не беше точна за мен. Бях отчаян! Но една обява в „Кариери“ във в-к Капитал привлече моето внимание. Интервюто беше историческо! Съгласих се да стана обикновен застрахователен агент и то “за малко, пробвай се за 10 дена” – посъветва ген. Ст. Цонков. Това промени съдбата ми завинаги!

И клиентите заговориха за TT Инс, и то навсякъде, на сватби, на кръщенета, на коледни партита, на балове, на именни и рожденни дни, буквално навсякъде. И ни препоръчваха на техни приятели и близки. Някои от тях се обаждаха по-плахи за това, което искаха, други по-убедени, докато трети искаха да им занесем написана полица, без още да сме се запознали.

В последствие разбрах, че се говори сериозно за нас. Изказвания като: „Аз съм в ТТ Инс до гроб!“, няма как да се подминат лековато. Или пък, „Моля те, дръж линията 20-30 годни, не искам да виждам друг!“ – тотално ни вкарват в размисъл.

Години наред съм разсъждавал за причините, защо е казано от наш клиент и накрая разбрахме!

Обадете ни се! Почувствайте разликата!

                                                                                    Тихомир Станев

Застрахователен брокер ТТ Инс Тихомир Станев

Партньори, които държат да работят с ТТ Инс!

armeeczastr
Untitled-1
certasig-logo-en610x410-600x403
lloyds

Отзиви и мнения от нашите клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител