Погрешният и Правилният начин да се Сключва полица Каско!

Търсите ли каско, с което да сте спокойни за автомобила си? И искате да оптимизирате цена, покрития и обслужване? Или Ви предстои закупуване на чисто нов автомобил? Това е чудесно! Ще имате нужда от каско на преференциални нива!

Преди да сключите застраховка „Каско”, трябва да разполагате с техническа информация, която е важна за българския пазар:

  • изборете компания, която е стабилна и сигурна (по ред причини),
  • на колко години е колата Ви, може ли да  ползвате официален сервиз или доверен, или ще се плаща по експертна оценка при щета,
  • изискайте всички възможни полагащи Ви се отстъпки, които дава застрахователят,
  • при отделните застрахователи – знаете ли как стои въпросът с огледа, плаща ли се, колко струва, къде се прави и какво е работното време за огледи,
  • как да действате при щета, какви са сроковете и какви документи ще са Ви необходими, за да се изплати бързо обезщетението.

Вие ще разполагате с цялата тази информация, дори и повече като ни се обадите или ни пишете! Не се колебайте да го направите! И не подценявайте и най-малките подробности по каското Ви!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване