Искате да си Гарантирате Концерта, който ще Ви Изстреля в Космоса?

Вие ще организирате концерт, за който ще се говори години напред? И този концерт трябва да се състои на всяка цена! И Вие не искате нищо да Ви провали финансово, ако бъде отменен! Или завърши преждевременно, или се наложи временно да бъде отложен, или проведен на друго място! Това освен емоционално съкрушително, но е и финансово опостушително! Всички знаят, че всеки концерт или музикално събитие е свързано с големи отговорности и сериозни разходи.

Колкото по-известна е поканената звезда или група, толкова и притесненията са по-големи. Изискванията и ангажиментите също. Винаги има риск хората, от които пряко зависи събитието, да не дойдат. Дали по здравословен проблем или проблем с транспорта – никой не може да го предскаже!

Би било добре всеки организатор и/или инвеститор на такова събитие да има възможността да се застрахова в случай на отпадане или проваляне.

Обадете се или ни пишете! Най-накрая и в България може да направите тези застраховки.

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване