Имате ли нужда от Бонд за Добро Изпълнение?

Кой не иска да изпълнява проекти в днешно време? Колкото повече поръчки изпълнявате, толкова по-добре за бизнеса Ви! За целта има т.нар. “Performance bond“. Сключва се за период от 36 месеца. Срокът на комбинираната гаранция за изпълнение и подръжка може да бъде до 60 месеца.

Поддържа голям лимит, без да е необходимо да блокирвате активи за него. Заплащате само при изпълнение на конкретен обект. Без такси за поддръжка както на лимита за изпълнение, така и на целия Ви одобрен лимит.

Ползвате продукт отдавна признат в Европейския съюз.

По този начин ще си улесните мениджмънта на фирмата Ви в управлението на финансовите потоци и ангажимнети.

Може би сте на прага  да сключите сделка, която ще изстреля бизнеса Ви на следващото ниво? И  нямате нови и излишни средства да блокирате в банката, за да гарантирате проекта? Обадете ни се или ни пишете! Не се колебайте да намерите начин да “хванете” сделката, която сте чакали с години!

Мнения от клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване