Търсите доказан Асистанс за Мечтаното Пътешествие?

Искате да сте спокойни по време на Вашето дълго пътуване с кола? И да знаете, че при авария на автомобила Ви ще има кой да се погрижи за него? И всичко това както в България, така и по пътищата в чужбина!

За Вас застраховката „Авто Асистанс“ предлага денонощна помощ на авариралия автомобил и пътуващите в него. При необходимост може да разчитате на медицинска помощ за Вас и за Вашите спътници в автомобила. Тази застраховка Ви помага и с включените допълнителни разходи за настаняване и транспорт в случай на настъпил инцидент.

При сключването на полицата получавате следните покрития;

  • Ремонт на пътя при ПТП или при техническа повреда, включително липса на гориво.
  • Репатриране на Застрахования и/или разходи за настаняване.
  • Медицинско транспортиране.
  • Репатриране в случай на внезапна смърт.
  • Прибиране на дете/деца до 16 години останало/и без надзор.
  • Изоставяне на застрахованото МПС/Прекратяване на регистрация.
  • Доставка на резервни части.
  • Правна помощ – ако вследствие ПТП с участието на застрахованото МПС, водачът е подведен под юридическа отговорност.
  • Отключване, транспортиране, поръчване на дубликат на ключ.

Първо се подсигурете и после тръгнете на мечтаното пътешествие! Обадете се или ни пишете! За малка сума може да получите много!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване