Кои са важните Покрития за Къщата Ви, за да сте Спокойни?

Вашата къща изисква ли по-специални грижи? Ако вече сте направили Вашата застраховка, моля Ви, проверете я отново! От последните няколко години има сериозни промени по условия, покрития и цени за къщи.

Нали не искате да имате пропуски по полицата за къщата на мечтите си? Там никой не експериментира! Достатъчно интелигентни сте да знаете, че  всичко може да се случи.

Както всяка друга, така и Вашата застраховка трябва да е “пипната“, т.е да е съобразена с всички фактори, касаещи самата Ви къща като строителство. От значение са и различните видове на обезопасяване като СОТ, локална аларма или видео наблюдение.

Също така трябва да бъде отчетена географската локация. Не пропускайте значението на различните източници на вода, като река, язовир или море. Имаме доказан и изпитан метод, по който ще сключим Вашата полица.

За да сте сигурни какво си купувате като покрития и условия, ни се обадете или ни пишете!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване