Искате ли да отидете на Фантастичен Круиз поне Веднъж в Живота?

Вашият круиз е малка сбъдната мечта! Всеки знае, че това пътуване изискава различна организация. Медицинската застраховка е задължителна, особено за круизи в третия свят, далече от брега и при необходимост от хеликоптер за спешни случаи. Имайте предвид, че  от вида на покритията и лимитите зависи “живота на пасажера”, защото на кораба няма поликлиника или болница.

Като професионалисти ще Ви кажем, че в цената на круиза НЕ е включена такава застраховка, поради което всеки пасажер следва на свой риск и за своя сметка да сключи застраховка “медицински разходи в чужбина с асистанс и репатриране” с избран от него застраховател.

Никога не подценявайте какво може да се случи в открито море и на най-добрите кораби!

За пълното удобство и спокойствие може да помислите и за някои допълнителни покрития по време на пътешествието.Често се сключват застраховки, покриващи загуба и повреда на багажа, както и застраховка от тип “Анулиране и прекъсване на пътуването”.

Няма ли да е страхотно, ако ангажимента със застраховките сте направили с професионалисти? Всеки иска да “пие вода от извора”! Обадете ни се или ни пишете, за да сте спокойни в мига, когато се качвате на паубата !

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване