Ще Летите по Ски Пистите в Алпите?

Внимание, скиори!  Внимание, бордаджии!

Само Вие знаете за това уникално преживаяване по пистите на Алпите! Спомняте ли си онзи звук , който издават кантовете сутрин рано на перфектно равната и леко набраздена от трака писта? А насълзените очи дори през маската?  И как скоростта става по-голяма и по-голяма с всеки изминал ден! Това не се описва! Това се изживява!

Без застраховка е лудост да се карат ски и борд в чужбина. Всеки от Вас го знае, дори децата! Преди сключването на полицата, задължително да се уточни, че ще се карат ски или борд, за да бъде включен и този риск, иначе ще сключите една обикновена медицинска застраховка за чужбина, която няма покритие  на пистата.

Обърнете внимание и на лимитите. Питайте ни за тези, които ще Ви свършат работа. За ски застраховки в чужбина хубаво е да изберете по-висок лимит. Спешните случаи като транспортиране с хеликоптер от пистата и последващи операции са скъпи. Примерна операция на счупена ключица в Швейцария е над 7 000 евро. И това е без транспорт до болницата и последващи манипулации. В другите страни от Алпийския масив като Германия, Австрия, Франция и Италия не е по-евтино!

Тук никой не експериментира, пишете или ни се обадете!

П.П. Ако планирате фри райд или хели-ски (пускане със ски от хеликоптер), където и да по света, обадете се предварително!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Запитване

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване