Най-накрая Ваканция...

Аааах, Морето!

Само си представете, че сте на брега и вълничките Ви плицукат нежно по краката. Вятърът леко гали  лицето Ви, слънцето Ви е стоплило до онази точка, в която сте в пълно блаженство! И Вие сте на стотици, дори хиляди километри от работното си място, далеч от напрегнати задачи, крайни срокове и всякакви проблеми. Пълен “релакс” и при това заслужен!

Задължително трябва да  знаете къде ще почивате, какви са условията там, какво е нивото на медецинско обслужване в случай на спешен случай. Много често и  “all inclusive”  може да Ви изненада със стомашни  проблеми.

По наш съвет : “Никога на отивайте на море в чужбина без медицинска застраховка”. Особено ако планирате по-далечно пътуване – Азия, Австралия или далечни океански острови.

Обадете се или ни пишете! Вашата застраховката ще я съобразим с идеята и очакването Ви за една чудесна ваканция!

Мнения на клиенти

Откакто аз лично отговарям за застраховките на компанията ни, т.е. вече пет години, работя със Застрахователен брокер ТТ Инс. Основанието ми е – винаги своевременно и оптимално компетентно обслужване. Обръщайки се към тях за съдействие, знам че мога да разчитам на наистина коректен партньор. Всички застраховки на дружеството ни се обслужват от ТТ Инс.

Милка Танчева
Управител Мебели Лудвиг България

Клиент съм на ТТ ИНС повече от 10 години. Винаги са коректни, много добре познават продуктите на застрахователните компании. Компетенти са и бързи! Чувствам се сигурна и се доверявам напълно на техния професионализъм!

И не на последно място са и много красивички!

Юлияна Василева
Зъботехник

Познаваме Застрахователен брокер ТТ Инс от 2001 година. Това, което ни харесва най-много в работата с тях, е бързата и адекватна реакция, професионализма и приятелското отношение.

Застраховките, които правим, са с разнообразен характер и покриват всякакви аспекти от работата ни: комбинирана гражданска отговорност, имущество, здравни и пътни застраховки, застраховка отговорност на работодателя и на продуктите.

Препоръчваме ТТ Инс като един надежден партньор, който работи не само ефективно и безупречно, а и с голямо удоволствие.

Райна Делчева
Мениджър в международна IT компания

С ТТ ИНС работя от 7-8 години.
Какво ме кара да продължавам да сме заедно толкова години – определено това е компетентното и професионално мнение, което проявяват към всяко мое запитване. Отправяйки въпрос, аз се доверявам, че ще ми предложат най-изгодния и алтернативен вариант на всички застраховки, които ме интересуват – както за автомобилите, така и професионална браншова компетентност, трудови злополуки на нашите служители и т.н.
Доброто и отзивчиво отношение на компанията, бързата реакция и мобилност са само част от нещата, които ме карат да бъда техен партньор през тези години.
Със сигурност това партньорство ще продължи и в бъдеще!

Силвия Кателиева
Главен Счетоводител
Описание

Вашето име *

Вашият e-mail *

Вашият телефон *

Вашето запитване